Ремонт на спирачна система

Отличното функциониране на спирачната система на автомобила е най-важният фактор за безопасно пътуване и избягване на инциденти. При изявени проблеми или съмнения за неправилно функциониращи спирачки можете да се обърнете към опитните професионалисти от автосервиз BM AUTO.

След първоначален оглед и тест, ние ще предприемем необходимите действия за отстраняване на всички неизправности. Основните проблеми по спирачната система, които е необходимо да бъдат премахнати, най-често се свързват с изкривени или прекалено износени спирачни дискове, стари или неравномерно износени накладки, повредени спирачни маркучи, стара спирачна течност, която е изгубила свойствата си, и други подобни причини.

Ние можем да заменим всички тези компоненти с качествени части и консумативи, доставяни от производители с проверено качество. Разполагаме с възможност за качествено обезвъздушаване на спирачната система, както и с необходимите средства и експертиза за подмяна на ABS датчици и помпи, спирачни помпи и сервоапарати, ремонт на барабанни спирачки и подмяна на спирачни маркучи и рециклиране на спирачни апарати.