Смяна на масло

Автосервиз BM AUTO разполага с всичко необходимо за пълно и качествено обслужване на автомобили и други превозни средства. Основните операции, свързани с периодично обслужване, са извършване на смяна на двигателно масло и маслен филтър, както и подмяна на горивен и въздушен филтър и филтър на купе. Нашите квалифицирани специалисти предлагат професионална консултация при избора на подходящи консумативи за всеки автомобил на база текущо състояние и заводски спецификации.

Предлагаме пълна гама от качествени двигателни масла, покриващи всички автомобили с бензинови или дизелови двигатели – както най-съвременните модели, чиито двигатели се нуждаят от висок клас консумативи, така и автомобили, изискващи по-нисък стандарт на смазочни материали.

Наличностите на масла, с които разполагаме, се доставят от реномирани производители от ранга на Castrol, Petronas, Bardahl, Mobil, както и оригинални масла на Mercedes, BMW, VW. Предлагаме възможност за поръчка и доставка на масла и филтри по изисквания на клиента в най-кратки срокове на конкурентни цени.