Автоматични трансмисии

Една от все по-търсените услуги, които предлагаме е смяната на трансмисионно масло на автоматични предавателни кутии. Автосервиз BM AUTO разполага с обучени специалисти, които имат нужната експертиза за прецизна смяна на масло и филтър на автоматични скоростни кутии на всички превозни средства.

Необходимо е сервизните интервали, предписани от производителя, да бъдат спазвани стриктно. Опитвайки се да отговорим на нуждите на клиентите, ние сме в състояние да проверим текущото състояние на автоматичната трансмисия на всеки автомобил, както и да я обслужим. В повечето случаи смяната включва ново масло, филтър и комплект от гарнитури за картера на трансмисията. Голяма част от автомобилните производители залагат пробег от 60 000 км между две смени на маслото.

В автосервиз BM AUTO ще получите професионална консултация и съвети за по-дълъг живот на автоматичната скоростна кутия. Предлагаме висококачествени трансмисионни масла и консумативи и приемаме поръчки за доставка на масло по изисквания на клиента.